Laddar Evenemang
 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gelleråsen, 15-16 juli 2020

15 juli @ 09:00 - 16 juli @ 17:00 Karlskoga Motorstadion 150kr – 1495kr

Evenemang Navigation

Gelleråsen

 • Körning 09.00 – 17.00
 • Max 25 deltagare/grupp
 • 20 minuters pass
 • 95 dB-krav
 • Banan är 2350m lång
 • Erfarna instruktörer och funktionärer
 • Ambulans på plats under hela eventet
 • El ingår vid bokning av depåbox
 • Lunch ingår ej i priset
 • Däck- och mekservice finns på plats
 • Anpassad för både nybörjare som banrävar

Praktisk information

Inskrivning kommer ske kl 07.00 i depåbox nr 12. Därefter kommer din motorcykel besiktas för att undersöka att det inte är några allvarliga fel eller läckage någonstans. Kommer du kvällen innan evenemanget kommer vi finnas tillgängliga mellan 18.00-21.00 för tidig inskrivning och besiktning. Gör du detta räcker det med att du är på plats 08.10 för det obligatoriska förarmötet som sker utanför depåbox 12.

Vi kommer att köra från 09.00 – 17.00 varje dag och kommer inte avbryta körningen för lunch utan deltagarna kommer själva få bestämma när de vill äta. Lunch kommer finnas i Restaurang Pitstop som ligger på området.

Det kommer finnas minst 3 instruktörer i varje grupp, dessa är här för din skull och kommer göra allt för att din dag ska bli så trevlig och utvecklande som möjligt. Är det något du funderar över, tveka inte att ta tag i en instruktör.

Det kommer även finnas många erfarna funktionärer på plats för att se till att säkerheten efterföljs både i depån och ute på banan.

Ambulansnärvaro under all körning, båda dagarna.

Däckservice

NDM Däckmaskiner AB kommer finnas på plats för att tillgodose ditt behov när det gäller däckomläggningar och köp av nya fräscha däck. Vet du på förhand att du kommer behöva nya däck under evenemanget, hör av dig till NDM Däckmaskiner så får ni prata ihop er!

Transponder

Samtliga deltagare på evenemanget kommer köra med transponder. Om du har en egen en, ta med den, i annat fall kommer en transponder att lånas ut under evenemanget.

Eftersom alla kommer köra med transponder så kommer vi ha koll på varvtider. Därför kan grupperna möbleras om när vi ser avvikande varvtider för att upprätthålla högsta möjliga säkerhet för samtliga ute på banan.

Gruppbeskrivning

GRÖN-grupp: Den sköna gruppen som våra deltagare brukar kalla den. Här går allt i ett lite lugnare tempo. Är det första gången på bana, eller känner du dig osäker, kan du börja i denna grupp. Vänta er många genomgångar med instruktörerna vilket hjälper er att ta de första viktiga stegen i er utveckling.

BLÅ-grupp: Om du kört på bana tidigare och tagit de första stegen i din utveckling, men känner att du har en del kvar att jobba med, är denna grupp en utmärkt plats att vidareutvecklas.

VIT-grupp: Har du koll på grunderna så som körlinjer, broms- och svängpunkter, kroppsposition och har fått upp bra fart runt banan. I sådanna fall är vit grupp lämplig för dig.

SVART-grupp: Även kallad race-gruppen. Har du licens, tävlar du i SM eller har du stenkoll på alla grunder och vill finslipa 10-delarna på ditt PB? Då är detta gruppen du ska boka!

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detaljer

Börjar:
15 juli @ 09:00
Slutar:
16 juli @ 17:00
Pris:
150kr – 1495kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

SUB5 Racing & Event AB
Email:
info@sub5.se
Website:
www.sub5.se

Plats

Karlskoga Motorstadion
Gelleråsens motorbana
Karlskoga, 69191 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.karlskogamotorstadion.com/

Top

Logga in


Skapa konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord