Andreas Hammarberg

Mina erfarenheter

Jag började min hoj karriär på ”på och avfarterna” runt Göteborg och tyckte jag var kung. Dock efter ett stopp på Gotland Ring under en hoj semester insåg jag snabbt att så inte var fallet. Fick rekommendationen att ta en SMC kurs vilket jag gjorde. Det gav en hel del mersmak så ner till Anderstorp och tog licens. Det blev några säsonger ERF innan jag hipp som happ bröt nyckelbenet hemma på gården och tävlingssatsningen dog av lite. Efter en hel del strul med nyckelbenet är jag nu tillbaka i skinnstället även om det sitter tajtare än tidigare och under 2018 kommer jag köra Endurance kuppen igen.

Mina mål som instruktör

Mitt mål med din körning är att du skall vara bekväm på hojen, känns det bra så går det bra. Vill du skrapa knä så gör vi de, vill du åka fort så gör vi det, vill du däremot åka jävligt fort så kanske vi behöver vara lite utanför ”comfort zone” då och då för att flytta den gränsen men självklart gör vi det med.

Vad jag kör

Ja allt på 2 hjul? Eller var det fel formulering… Jag har nyligen skaffat mig en S1000RR som ni förmodligen kommer se rullandes runt på en bana nära dig. På gata händer det att jag lånar frugans ER-6 eller smyger över och lånar grannens MT-10

Top