Bakgrund

Vi är tre vänner som tillsammans skapade Facebookgruppen Sporthoj of Sweden.
Eftersom sociala medier tar över och aktiviteten på nätforum sjönk, kände vi att det var dags för en ny gemenskap på Facebook. Vi ville skapa ett forum där alla ska få dela sitt material och sina åsikter utan att få pekfingret. Vi insåg också att det fanns för få riktigt seriösa och fulländade arrangörer för bankörning, därför startade vi företaget SUB5 Racing & Event.
Genom företaget vill vi utveckla såväl nybörjare som erfarna till att bli säkrare och tekniskt bättre förare.
I detta skede skapade vi även Facebook-sidan Sporthoj of Sweden Trackdays för att informera om alla kommande event.

Vår vision

Vi vill att fler ska få upp intresset för bankörning. Det är extremt roligt och utvecklande och man behöver aldrig oroa sig för trafikfaror som mötande trafik och väghinder. Bankörning leder till att du på ett säkrare sätt lär dig hantera din motorcykel. Din känsla för att bromsa, styra och köra din motorcykel ökar enormt, vilket leder till att du kommer bli en mycket bättre förare även i den vanliga trafiken.

Bankörning

Vi arrangerar event på motorbanor i norden, främst i Sverige, där alla är välkomna, nybörjare som erfarna. Med oss på varje event har vi upp till 12 instruktörer där majoriteten har flera års erfarenhet av att instruera och tävla inom roadracing (bankörning).
Du som förare kommer att placeras i en grupp som är anpassad för din körförmåga. Detta gör vi för att du på ett säkert sätt ska få den bästa upplevelsen och utvecklingen som möjligt. Du kan välja att få hjälp av instruktörer med säkerhet, körteknik och snabbhet, eller köra i ditt eget tempo. Instruktörerna finns tillgängliga för dig under hela eventet.
Har du frågor, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär eller genom vår Facebook-sida SUB5 Racing & Event.

Top