Mattias Boström

Mina erfarenheter

Jag tävlar i Svenska Endurancecupen i ”Kraftwerk”, vi är enda teamet som bara kör med S1000RR (gå in och gilla vår Facebooksida så vi får större sponsorer). 2017 slutade vi 8:a i stafettklassen. 2018 siktar vi på att putsa det resultatet lite med en lite större satsning. Om planeringen håller kommer jag köra några Rookie 1000 race 2018 också men jag kommer inte hinna köra hela serien.
Mina mål som instruktör

Jag har instruerat på bana med olika arrangörer sedan 2015 och det är bland det roligaste jag hållit på med. Trodde att jag älskade att köra racepreppad hoj på bana mest av allt. Men det finns inget roligare än att ligga varv efter varv bakom någon och hitta små detaljer som kan förändras och sedan se samma förare lägga några ännu snabbare varv med större marginaler än innan. Det är grymt att se människor växa och utvecklas. Det är ännu grymmare att vara en del av den utvecklingen. Jag ser fram emot att träffa er alla på banorna under 2018 och ska göra mitt bästa för att det ska bli galet roligt.
Mina motorcyklar

Jag tävlar och kör bana på en S1000RR som börjar bli något till åren, men det passar en gubbe som mig. Det har tagit tid för mig att få den som jag vill ha den men nu är vi där. På gata fruffar jag runt på en Yamaha MT-10.

Profilbild tagen av Malin Kullberg

Top