Tobias Lolax

Bakgrund

Har sedan tiden med söndertrimmade moppar haft ett stort intresse för tvåhjulade saker som går fort. Efter att jag tog hojkortet 2002 har intresset bara ökat. Har alltid gillat Europeiska hojar med karaktär, exempelvis Triumphs triplar och Aprilias V4.

Har haft en lång karriär som aktiv gatåkare, vilket jag också stortrivdes med. Men ni vet de som skriver på nätet att man borde åka bana, att det inte finns något bättre ställe att åka hoj på? Alla de hade rätt! Efter första gången jag beträdde en bana insåg jag vad jag missat alla åren. Har nu själv blivit en sån som skriver åt andra på Facebook att dra och åka bana, det är en upplevelse ni inte kommer ångra! 🙂

Personliga mål

Att samtliga av deltagarna på våra evenemang ska åka hem glada, trötta och minnas evenemanget som de bästa och mest givande de varit på.

Sedan vill jag fortsätta känna den glädje jag får när jag märker hur jag vidareutvecklats och kapat mer tid runt en bana.

Kör

Uppgraderade från en Tuono 1100 till RSV4:n inför 2018. Älskade verkligen Tuonon, anser fortfarande att det inte finns en bättre overall gathoj just nu, men efter att ha kört RSV:n första gången visste jag utan tvekan vilken sadel min läderklädda rumpa var ämnad att sitta i!
Top